Härliga vårväder!:)

publicerat i Allmänt;

Börjat få vårkänslor, vill plantera blommor och göra fint!! Så är de fint i helgen Så åker jag och köper lite blommor :) då Ska vi även premiärgrilla!! Gott gott gott :) bifogar en bild från förra helgen när vi åkte slalom :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Förlåt om jag redan frågat men är så himla angelägen om att få min butik dit jag vill, vore så tacksam om du ville hjälpa mig och gilla butikens facebook sida: http://www.facebook.com/hopedesignsmyckenFinns även en tävling där nu :)Kram!

2:a kommentar, skriven , av Emma - mamma till Alice:

Dem försvann idag på dagen men kom igen på kvällen så tror de är någon allergi eller värmeutslag, dem kliar inte på henne, hon märker liksom inte av dem! Så tror inte de är loppor! :)

3:e kommentar, skriven , av Annika - drömmen om 11 barn:

Sv hehe nej, som inlägget efter där avslöjade så var det mitt aprilskämt :D

4:e kommentar, skriven , av Mikael:

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

http://www.facebook.com/tabycentrum?sk=app_379985415346591&app_data=open68Snälla du!!! Kan du klicka på länken och rösta på min bild?

Dana Misaghi. Jag vill verkligen vinna ett presentkort och det

är inga som röstar på mig men vill få fler röster! Genom din hjälp!Först måste du gilla sidan och sen klicka på bilden som det står

något med applikation sen godkänner du! Det skulle betyda mycket om du inte hittar trycker du på ''2000'' sedan ser du en liten tjej med svart hår och ett grönt linne med mönster♥

6:e kommentar, skriven , av PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie:

Haha! Oja, det är hon verkligen :)

Hoppas du har haft en fin påsk! Kram.

Kommentera inlägget här :