Äntligen helg!

publicerat i
Sådärja, då va de fredag igen och en helg på ingång, och en ledig sådan! :)
 
Fick lite positiva besked iveckan iaf, har fått förlängt vikarat på jobbet.. så nu har ja jobb ända till 8 september, natt på granis! Så otroligt skönt att ha ett schema att gå efter och att veta vart man ska jobba! Och gick dessutom upp i tid, från 64% till 87% så nu är de lite fler nätter :)
 
Så i sommar blir de att jobba heela sommaren, men vad gör de när vi har en resa till Rhodos bokad i september med Mickes släkt, han fyller 40 också så något kul ska han o ja hitta på med, men ja vet inte vad! :)
Ska fundera ut något, sen blir de fest för honom med. och ja vet vad ja ska försöka samla ihop från vänner och familj till honom :)
 
Så vad ska ni göra i helgen? :) Några roliga planer? Vi ska bara ta de lugnt, va hemma och pyssla i huset :)
imorrn tänkte ja dra med micke på loppis här i nyhammar ;) han behöver ut och träffa folk och se sig om, vi har ändå bott här i snart 4 månader och han har knappt varit ute:P haha
 
 
 
Ha en trevlig helg på er vänner! :)
 
 o porris, kan du hjälpa mig med en ny design om du har tid!? :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Tyvärr gumman, jag har inte den tiden. Inte just nu. Har knappt tid med min egen blogg! Men du kan väl skriva ett mail på fb om förslag hur du vill att den ser ut, så ska ja se om ja kan knåpa ihop något när lilleman sover om kvällarna :-)

Kommentera inlägget här :