pissväder

publicerat i
Usch vilket trist väder de är när de bara regnar o regnar, men ska väl va glad att de är regn o inte snö..:/ men kommer väl de å, är ju bara april.. 
 
Vad har ni gjort idag då?:)
 
 
 
Själv har jag tränat och nu jobbar ja. :) 
 
Trevlig kväll så hörs vi imorgon.

vissa saker ligger på is

publicerat i
Livet är så orättvist, men man ska va glad o lycklig med det man har istället! 
För mig innebär de att min högsta dröm ligger på is, jag har velat haft barn sen jag va 16, i år blir jag 27 o har ännu inga barn.
Min sjukdom endometrios är inte att leka med, o ni som inte har den kan va glada! Denna sjukdom ställer till med så mkt problem o smärta i kroppen..:( jag har idag lärt mig att leva med den, o vid varje mens är ja förberedd på de värsta.
 
Vi har gjort 1 helt försök med ivf, satte in ett jättefint ägg, men de tog sig aldrig. 
Nästa försök blev inte långvarigt eftersom ja blev sjuk o opererad.
 
Så just nu ligger allting på is, o jag har lagt alla tankar o energi på träningen istället. För att om jag inte tänker så mycket kommer allting självmant tror ja, att veta att man inte kan få barn kanske tär på en, mitt humör är inte att leka med ibland, jag mår dåligt ofta o allt går ut på micke tyvärr. Jag är så otroligt glad att han finns där i vått och torrt, jag älskar han så otroligt mycket o längtar tills ja kan säga till honom att han ska bli pappa till mitt barn. ♡♡
 
Träningen ger resultat, på 1 vecka har magen blivit mindre, ja mår bättre, är piggare och humöret bättre!:) så jag tänker koncentrera mig på detta, beach 2014 här kommer jag!;) 
 
 
 
Tur dessa älskade busungar finns! ♡♡ 
 
 

lusten är försvunnen..

publicerat i
Jag håller igång bloggen bra en stund, sen tappar jag allt.. jag tycker de är trist att skriva ibland, men samtidigt är de roligt. Ja vet aldrig vad ja skriva, så blir alltid bara en massa flams o trams o sånt som inte alls är roligt att läsa.
 
Helgen har gått rakefort tycker ja, i lördags va ja ute o pyssla i trägården, igår va ja o tränade. Fick med mig sambon faktiskt, o gissar på att han är stel som en pinne idag.. haha
 
O idag har ja ledig måndag, de är skönt! Regnet smattrar på taket, jag har nyss vaknat så ska upp o göra en kopp kaffe, o ett ägg.. har fastedag idag, men vilodag från träningen. De behövs så musklerna o de får vila.