Nya tag..

publicerat i Allmänt, Drömmar, bebisdrömmar;
Blev inte så bra uppdaterat i helgen, tar nya tag imorgon igen.. 
Ska försöka att blogga en del om våran resa som komma skall nu i september, psykiskt påfrestande kommer de bli då jag bara tycker allting är jobbigt nu..:( 

Sov gott :) 
Kram Godkväll..

publicerat i Allmänt, Drömmar, Louise, Vänner, familjen;
Dåligt med inlägg idag, beror mest på att ja haft fullt upp! 

Ikväll har De varit mkt tankar i mitt huvud, ja känner att jag tappat bort mig själv under allting som hänt, så ja tog mig en väl förtjänt cider och njöt.. För nu är de slut på de med ett tag, dags att ta tag i IVF historien igen och komma in i min egen bubbla, eller våran ska ja väl säga.. 

Ibland behöver man bara få va människa oxå, ja längtar efter en kväll med ett tjejgäng. Några drinkar, tjejsnack och bara massa skratt, ingen som känner samma? 


Träffade en vän idag, en som betytt mycket för mig under några år.. 8 år för att vara exakt, vi har inte alltid dragit jämt men för mig har hon alltid varit en av mina närmsta vänner.. 
Vi har kommit fram till En idé nu som ja hoppas vi kan ro i-land med.. Men vad de är, tänker ja inte avslöja! 😂😁 ÄN iaf.. 

Nu blir de godnatt, imorgon väntar En morochdotter dag med min mamma i Örebro :) 


Godnatt! :) 

Kväll..

publicerat i Allmänt, Endometrios, Inredning, Louise;
Godkväll! 
Har ni haft en bra dag? Min Dag har varit upp o ner, så är dagarna som sjukskriven och sjuk. 

Har mycket energi på kvällarna, så har plockat och donat.. Imorgon blir de dammsugning och städning av Tildas rum.. Hon tömde ur sin låda med loombands idag, typ 2000 snoddar eller mer.. 😂 

Nu blir de en stund i soffan till halv åtta hos mig och sen vet ja inte, något tips?