Dags o läsa på, imorrn börjar vi...:) vägn...

publicerat i ;

img310 (MMS)

Dags o läsa på, imorrn börjar vi...:) vägning o mätning ska ja oxå hinna med innan kvällspasset imorrn..:) haft fullt upp idag, så blir bara dåliga inlägg via mobilen, men imorrn fm ska ja hinna med o blogga...:) kanske någon som är intresserad av o följa viktnedgången??:) skriv isf, så får se om ja delar med mig...:) kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Tack gullet!

2:a kommentar, skriven , av Eha:

Jag tror på en mer allsidig kost och att vi behöver kolhydrater. Satsa på mindre fett istället för fett är inte bra för oss. Fett gör att vi får kärlkramp etc. Har ni satt ett datum för giftemål? ;-)

3:e kommentar, skriven , av emma härnqvist:

jag veeeeet, stort grattis till er gumman :)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

jaha okej, men vad brukar ni äta för slags mat osv då? :) Imorgon har jag kört i två veckor. dock så syndade jag igår med ytterst lite potatisgratäng och några glas vin.. men annars ingenting. Godis och allt sådant gott har jag inte rört.. så jäkla svårt när jag nästan alltid ätit godis flera dagar i veckan.. och sen så sitter jocke och smaskar i sig allt gott!! usch haha. men ska hålla ut tills december iaf för då tänker jag unna mig massor med julbak/mat! :)

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

ja sötaste!! :)



ja men okej, det är ungefär som här då,gör vanlig mat men utesluter kolhydrater.. ja men det har du ju rätt i, vin får man ju ta.. helst torrt om jag inte minns fel!



Men nu ska jag börja med en "ätar vad jag vill dag" så kommer väl antagligen ta den nu på lördag (då jag varit utan gottigheter i tre veckor) då jag har tänkt att baka lussebullar :D sen ännu närmare jul så blir det väl gottigheter mycket oftare, och julbord hit och dit men man kan ju försöka att inte proppa i sig allt för mkt under veckorna och spara tills helgerna iaf.. ( om man kan vill säga....... haha) Jodå.. jag väger mig varje fredag och i fredags som var så hade jag totalt gått ner ca 4 kg :P sj? :)

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

gjorde efter ett lchf scones recept som jag provade på tidigare fast gjorde det till "rostbröd" och det funka bra :) ååh ni med? jag har ätit superduper mycket hela helgen.. fredag, lördag och söndag så får väl se på fredag då jag alltid väger mig hur mycket man gått upp igen.. (kommer ju itne ha gått ner något direkt) Ja med de är ju det hehe ;) och jag kommer fortsätta att unna mig på helgerna känner jag nu och huvudsaken är väl att man håller sig i veckorna iaf? :)



jaha okej men det var ju jätte bra :)

7:e kommentar, skriven , av malin:

Sanningen är den att jag inte gjort något speciellt. Jag har ätit husmanskost. Inte druckit speciellt mycket läsk eller godis. :)

8:e kommentar, skriven , av sabina:

Aa, det gjorde det. Nellie var helt exalterad av all snö =)

9:e kommentar, skriven , av Malin:

tack <3

Kommentera inlägget här :