Min största resa!

publicerat i Allmänt, Endometrios, LCHF, Louise, Min träning, Viktnedgång;
Jag har gjort en stor resa i mitt liv, med vikten.
Visst, så mycket vägde jag inte men för mig va det alldeles för mycket samt att jag inte trivdes med mig själv. 

Jag visste sen förra året att jag älskade att springa, att få röra på sig och alla endorfiner som man får. 
Så i april i år började ja sakta men säkert första hitta tillbaka till löpningen igen, och de gick ganska fort o komma in i de. 
De blev tillslut Min drog för att måbra! 

Jag slutade att äta godis/kakor/chips ja allting med socker i,i maj.. Idag är de december och jag äter de ännu inte.. Socker va Min största Bov till hur jag såg ut, idag vågar jag inte äta för jag är rädd att hamna där igen.. Kan unna mig glass, inge mer! O ja är stolt över mig själv, vilken karaktär jag har lixon.. :) bakar så mycket men aldrig smakat på sista tiden. Haha 

Men men, i juli vid semestern började jag lchf.. Där gick allting i raketfart, jag klarade av allting även under semester, när man va borta mm,. :) 

Allt detta resultera oxå i att Min sjukdom blev bättre, min endometrios lugnande ner sig mycket.. Dels att jag la om kosten men sjukskrivningen hade en stor betydelse, ingen stress och ingen press:)

Idag sitter jag 11 kg lättare, alla kläder som är förstora.. Och en ton plånbok så ja inte kan handla nytt.. Haha :) 
Men den dagen kommer, de första som står på liten är ett par pleasejeans, för de va målet när jag vägde 57.0.. O de gör jag idag, pendlar lite upp o ner mellan 57 o 58 men ja mår bra..:) 

 

Kom ihåg att ni oxå kan bara ni vill!
Sätt upp små mål till o börja med, belöna er för allting ni uppnår.

Stor kram till er!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia Forsberg:

Ja usch inte alls kul, så sjukt stressigt hela denna vecka och nästa! :( Jag vill bara gråta, fy! Så semestern nästa onsdag blir verkligen välbehövlig.

Du är så duktig som inte äter godis, chips, fika osv trots att du bakar väldigt mycket. Jag hade aldrig klarat att hålla mig ifrån det, haha :P Jag försöker istället begränsa mig till 1-2 dagar/vecka och det brukar gå rätt bra. Men nu senaste tiden har det varit en hel del slarv.. ;p

Kommentera inlägget här :